vesthem-logoZola ne napušta Vest Hem

 

Trener Vest Hema Đanfranko Zola rekao je danas da će ostati šesf stručnog štaba tog fudbalskog kluba i pored šest uzastopnih poraza u Premijer ligi.

Vest Hem je u subotu izgubio od Stouka sa 1:0 i ugrozio ostanak u Premijer ligi. „Čekićari“ se nalaze na 17. mestu sa 27 bodova, koliko ima i Hal siti na 18. mestu u zoni ispadanja.

Povezana vest:  Policija saslušava suprugu Gerija Spida

-Odlučan sam u nameri da ostanem u klubu. Poraz protiv Stouka je svima teško pao, ali znam da možemo sve da preokrenemo i ispunimo naše ciljeve – rekao je Zola.

Uprava kluba je kritikovala fudbalere zbog loše igre, ali vlasnici Dejvid Saliven i Dejvida Gold ipak podržali Zolu.

-Zahvalan sam im na podršci. Koncentirsan sam na predstojeće utakmice i opstanak u Premijer ligi. Daću sve od sebe da to ostvarimo. Moraćemo da radimo najbolje do sada i znam da možemo da postignemo dobre rezultate. Protiv Stouka smo odigrali bolje, ali moramo još da se popravimo – rekao je on.

Povezana vest:  Minimalne pobede Nemaca i Poljaka za osminu finala

Uprava Vest Hema saopštila je da je fudbalerima dozvoljen trodnevni odmor.

-Gospodin Zola je otišao na Sardiniju. Igrači su dobili tri slobodna dana da se spreme za utakmicu sa Evertonom i obavezama se vraćaju u sredu – rekao je suvlasnik Vest Hema Dejvid Saliven i ponovio da uprava nije razmišljala o otpuštanju trenera.

-Upravni odbor će biti veoma iznenađen ako Zola ove nedelje ne bude vodio ekipu – dodao je on.

Povezana vest:  EP 2012, Englezi preventivno hapse huligane

Do kraja šampionata ostalo je šest kola.