vucic marakana

Vučić: Nisam se sastao sa DŽajićem i Čovićem

 

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić demantovao je danas da se u noći između srede i četvrtka sastao sa predsednikom Crvene zvezde Draganom DŽajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem, niti da je na bilo koji način posredovao u prevazilaženju sukoba između njih dvojice.

-Nisam se sastao sa DŽajićem i Čovićem, niti sam na bilo koji način posredovao između njih – rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

Povezana vest:  Nađ: Ilić ostaje, pokušaćemo da dovedemo Vulićevića

Dnevni list „Sportski žurnal“ objavio je danas da je tokom noći došlo do sastanka između DŽajića i Čovića sa Vučićem, koji ih je i „spojio“ na rukovodećim pozicijama, pa je bilo logično da je pokušao da ih pomiri.

 Ranije danas sastanak DŽajića i Čovića sa Vučićem demantovao je i potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza. Dvojica visokih funkcionera crveno-belih sukobili su se juče na Marakani, gde je DŽajić, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke i nakon toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku.

Povezana vest:  Pele: Nejmar može da bude bolji od Mesija

 Čović je nedavno javno kritikovao DŽajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu.

 Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.

 Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini, na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Povezana vest:  El Kelaifi: Anćeloti ostaje u PSŽ-u, ukoliko želi