Mario Mandzukic Bayern

Mandžukić: Navijači se mogu nadati spektaklu sa Srbijom

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić rekao je da navijači te zemlje mogu sa pravom da se nadaju spektaklu na utakmici protiv Srbije u Zagrebu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.
-Sve je ispalo kako treba protiv Južne Koreje, odradili smo odličnu utakmicu, prekinuli seriju loših rezultata i prijateljskim mečevima i sada maksimalno spremni dočekujemo Srbiju. Mislim da je ovo bila najbolja moguća najava, navijači se sa pravom mogu nadati spektaklu protiv Srbije – rekao je Mandžukić hrvatskim medijima.
Hrvatska je u petak na stadionu Fulama u Londonu ubedljiv savladala Južnu Koreju u prijateljskoj utakmici sa 4:0. Golman Hrvatske Stipe Pletikosa ocenio je da će Srbija protiv njegove ekipe igrati na kontranapade.
-Ponosan sam što sam odigrao 100. utakmicu za reprezentaciju, ali to je manje bitno. Pobedili smo i prikazali izvanrednu igru. Mislim da smo odabrali dobrog protivnika jer će i Srbija u Zagrebu biti orjentisana na brze kontranapade – kazao je Pletikosa.
Utakmica između Hrvatske i Srbije u petom kolu Grupe A kvalifkacija za Svetsko prvenstvo igraće se 22. marta na stadionu Maksimir u Zagrebu. 

Povezana vest:  Zvezda i Partizan sutra zajedno pred novinarima