vujosevic partizan bamer

Vujošević: Velika je razlika u kvalitetu

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da postoji velika razlika u kvalitetu njegovog tima i Slobode, i pohvalio je svoje košarkaše što su igrali angažovano protiv slabijeg protivnika u Kupu Radivoja Koraća, u kome brane trofej.

-Velika je razlika u kvalitetu, ali je Sloboda i ranije pokazala da ume da iznenadi. Znali smo da će biti motivisani, pa smo morali da im odgovorimo istom merom da bi se ta razlika pokazala na terenu – rekao je Vujošević novinarima u Kragujevcu.

Povezana vest:  Dušan Ivković: Nedostajalo svežine

Partizan je večeras pobedio Slobodu sa 73:50 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

-Dobro smo počeli, ali je bilo vezanih grešaka. Pohvalio bih igrače koji su našli motivaciju i protiv slabog protivnika – rekao je trener Partizana.

Crno-beli će u polufinali igrati protiv Mega Vizure koja je danas pobedila Vršac sa 82:79.

-Mega ne skriva ambicije. Imali su nekoliko jakih pripremnih utakmica i to im je mnogo značilo, a sada su pojačani i Novicom Veličkovićem. Žele i da pokažu moć, koja nije mala. Toga smo svesni, ali smo svesni i svoje snage, obaveza i mogućnosti – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  Srpski košarkaši izgubili u gostima od Estonije

Trener Slobode Vladimir Đokić kratko je Partizanu poželeo sreću.

-Bili smo duplo slabiji u skoku što pokazuje stanje na terenu. Sada se okrećemo prvenstvu, imamo i taj cilj. Partizanu želim da osvoji kup – rekao je Đokić.