11.februar

Nova pobeda fudbalera Zvezde na pripremama u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas u Antaliji ekipu Slovana iz Bratislave sa 1:0, u okviru drugog dela priprema za nastavak sezone. Strelac je bio Mudrinski u 70. minutu.

Crveno-beli su nastavili uspešnu seriju od šest uzastopnih pobeda od početka priprema u Turskoj, ali i niz isključenja. Danas su van terena morali Luka Milunović zbog koškanja sa protivničkim igračem i i Vukan Perović zbog dva žuta kartona, nakon što su prethodno golman Aleksandar Kirovski i štoper Uroš Spajić isključeni u meču protiv austrijskog Rida.

Povezana vest:  Doživotna suspenzija za dvojicu igrača zbog klađenja

U startnoj postavi danas je poluvreme odigrao i reprezentativac Hondurasa Luis Garido, a od 63. minuta na terenu je bio Filip Kasalica, prvi put posle oporavka od povrede i infekcije oka. Trener Aleksandar Janković izveo je tim u sastavu Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Milunović, Lazović, Savićević, Mudrinski, a još su igrali Mijailović, Vešović, Kasalica i Kadu. U narednoj proveri Crvena zvezda igra sutra protiv ekipe Šana iz Lihtenštajna.

Povezana vest:  Šuster i zvanično preuzeo Malagu