nikola_lazetic_czLazetić prekobrojan za Japan?
Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić trebalo je da bude na spisku putnika za reprezentativne aktivnosti u Japanu, ali zbog povrede je sa istog izostao. Podatak koji je donekle zabrinuo i samog Lazetića i čelnike Crvene zvezde, ali brzo su se svi zajedno „prisetili“ da je najiskusniji fudbaler našeg kluba i jedan od najboljih igrača Jelen Superlige protiv Smedereva 24. marta odigrao 60 minuta meča, a protiv Vojvodine 28. marta i čitavih 80 minuta.
– I ja sam se začudio kad sam pročitao izjavu odgovornih da sam povređen i da me zato nema na spisku. Odnosno da sam bio povređen u trenutku sastavljanja spiska. Sam put u Japan nije problem, jer ja zaista smatram da takvo iskustvo treba da stiču mlađi, oni na kojima počiva budućnost srpskog fudbala. Ipak, moram da kažem da je podatak o mojoj povredi velika neistina. Da sam zdrav pokazao sam i 24. marta i 28. marta na mečevima sa Jagodinom i Vojvodinom koje je televizija prenosila, a spisak je saopšten 29. marta – kaže Nikola Lazetić, kapiten Crvene zvezde koji je za „A“ selekciju nastupao više od 25 puta i prošao sve omladinske reprezentativne selekcije.
Lazetić još jednom ponavlja da i treba u Japanu da budu oni pred kojima je budućnost.
– Naravno da bi mi bila ogromna čast da odigram makar jedan meč za Srbiju, ali po meni mesto u Japanu je za mlađe. Nemam problem sa mestom u avionu nego sa pogrešnim argumentima. Dakle, nije činjenica da sam bio povređen već zdrav, a ako postoje neke druge činjenice neka kažu odgovorni.
Sa Marakane, sa mesta lidera Jelen Superlige, će put „zemlje izlazećeg sunca“, krenuti Vilotić, Ninkov i Lekić. Tri igrača. Premalo, smatra kapiten kluba.
– Zvezda ima tri igrača, a klubovi sa manjim rejtingom na tabeli više. Meni je to čudno, ali nema veze. Naši ciljevi se znaju, a kad stignemo do njih biće lakše i nama i njima – kaže Nikola Lazetić.
Povezana vest:  Galatasaraj zainteresovan za fudbalera Reala Gutija