Ognjen MudrinskiMudrinski: Iza nas je dobar rad

Malo je nedostajalo da trzaj glavom Ognjena Mudrinskog u finišu meča sa Šahtjorom donese pobedu crveno-belima. Po svemu viđenom na tom meču, trijumf izabranika Aleksandra Jankovića možda ne bi bio realan rezultat. Baš kao što nisu bili ni neki porazi koje je ekipa sa Marakane doživela u jesenjem delu sezone.
– Nisam dobro zahvatio loptu. Mislim da sam morao mnogo jače i koncentrisanije da je zahvatim, ali nisam – iskren je Zvezdin napadač.
Promašaj protiv ukrajinskog šampiona, napadač crveno-belih brzo će zaboraviti ukoliko u nastavak prvenstva uđe serijom golova. Baš kao što je to činio u prvih 15 utakmica, kada je svojim pogotcima svom timu doneo mnogo bodova.
– Dosta dobro smo trčali protiv Šahtjora, i taktički smo odigrali zrelo. Istina je da su oni imali više šansi, i činjenica je da nas je sreća pogledala u nekim situacijama. Sa druge strane, nama je falilo malo iskustva i strpljenja da stvorimo više šansi pred njihovim golom – realno sagledava najtežu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji Ognjen Mudrinski.
O Šahtjoru toliko, do nove prilike za odmeravanje snaga. Crena zvezda se okreće domaćem prvenstvu i poteri za prvoplasiranom ekipom u odnosu na koju ima šest bodova zaostatka.
– Odlično smo se spremili, i period odličnog rada je iza nas. Verujem da će već od prvog kola Zvezdina publika imati razloga za zadovoljstvo. Trudićemo se da naviknemo i njih i nas na pobede – konstatovao je Mudrinski koji je u poslednjim trenucima prelaznog roka dobio konkurenciju u napadu.
– Nisam imao prilike još uvek na treninzima da igram sa Daudom, jer on još uvek fizički nije spreman. Međutim, lako je primetiti da se radi o odličnom igraču i da će biti od velike koristi i meni i Crenoj zvezdi – zaključio je prvi strelac crveno-belih.

Povezana vest:  Srbija pala na 37. mesto na rang listi FIFA