mladen dodic trener jagodina

Dodić: Zvezda je uvek favorit, posebno na Marakani

Trener fudbalera Javora Mladen Dodić izjavio je danas da je Crvena zvezda uvek favorit, naročito kad igra pred svojim navijačima, iako utakmice koje slede posle duge pauze tradicionalno mogu da budu neizvesne.
-Sve je na njihovoj strani, igraće na svom terenu i pred svojim navijačima, ali naša želja je da ponovimo igre iz jesenjeg dela prvenstva i na svakoj utakmici damo maksimum. Jedino na taj način možemo doći do pozitivnog rezultata – rekao je Dodić. 
Šef stručnog štaba Ivanjičana istakao je da povreda prvog golmana Nikolića predstavlja hendikep za ekipu i da će na Marakani debitovati mladi Lazović, koji je tokom priprema pokazao veliki potencijal.
Dodić je podsetio da ekipa Javora tokom jeseni nijednu utakmicu nije odigrala bez golova i izrazio očekivanje da će održati dosadašnji nivo, jer, kako je naveo „samo efikasnošću može se izboriti bod“.
Javor se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli Superlige sa 23 osvojena boda, a prvi put u klupskoj istoriji izborio je plasman u polufinale Kupa Srbije, gde će igrati protiv ekipe Jagodine. 
Utakmica između Crvene zvezde i Javora igra se u sredu od 18.30 na Marakani. 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Aleks Ferguson: Osvežiću ekipu protiv Šalkea