vermezovic press
Vermezović: Ne bežimo od uloge favorita u Borči
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je celoj ekipi drago što je završen najdosadniji deo sezone i što sutra u Borči ponovo počinje trka za bodove i šampionsku titulu.
-Za ovo što nas čeka smo se spremali prethodnih mesec i po dana i verujem da ćemo to pokazati već sutra protiv BSK-a. Ne bežimo od uloge favorita, ali to moramo do pokažemo na terenu, jer je za nas svaka utakmica ozbiljna i svaki sledeći protivnik je nateži – rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu Partizana.
On je kazao da ga raduje što iz borčanskog kluba najavljuju veliku borbu i mogućnost iznenađenja protiv šampiona.
-Imamo sve informacije o njima, znamo da su imali određenih promena tokom ove pauze i ne mislimo da će nam biti lako. Drago mi je što vidim da nam njihovi funkcioneri „prete“ po novinama. Takva sportska „peckanja“ su dobra i verujem da će vratiti publiku na stadion – poručio je Vermezović.
Trener Partizana na sutrašnjoj utakmici neće moći da računa na povređene Miloša Ostojića, Aleksandra Mitrovića, Žarka Tomaševića i Lazara Markovića, kao ni na suspendovanog Aleksandra Miljkovića.
-a sada Lazar neće u Englesku na terapije, ali videćemo šta će se desiti u narednom periodu. Ali, koga nema, bez njega se može i mora – zaključio je Vermezović.
Utakmica 16. kola Superlige između BSK-a i Partizana igra se sutra od 13 sati u Borči.
Povezana vest:  Saragosa bolja do Sevilje - 2:1