ja simo krunic

Krunić: Verujem u pozitivan rezultat protiv Hajduka

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunć izjavio je danas kako veruje da njegovi igrači mogu da ostvare pozitivan rezultat na startu prolećnog dela sezone protiv Hajduka u Kuli.
-Ukoliko budemo igrali na nivou prošlogodišnjih utakmica, verujem u naš pozitivan rezultat. Moramo da imamo maksimalan pristup, jer su prve utakmice u nastavku šampionata najteže – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je napomenuo da se ekipa Hajduka dobro pojačala i kao potencijalnu opasnost za svoj tim naveo Veselinovića u napadu i Bubala i Pekarića u odbrani.
-Hajduk je odigrao odlično pripremni period, kao i mi, ali pripreme su jedno, a takmičarske utakmice sasvim drugo i zato će ovo kolo biti najteže i za nas i za njih. Prošle godine smo igrali veoma dobro, međutim to moramo da zaboravimo, jer u fudbalu se mora non stop dokazivati – ocenio je Krunić.
Trener Jagodinaca na meču u Kuli neće moći da računa na zadnjeg veznog igrača Miloša Lepovića, koji će odsustvovati zbog žutih kartona.
Prvotimac Jagodine Aleksandar Živanović očekuje težak meč protiv Hajduka.
-Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i kvalitetnije. Trenirali smo naporno, ne sumnjam u naše mogućnosti i verujem u još bolje rezultate ovog proleća – rekao je Živanović.
Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Hajduka i Jagodine igra se sutra od 16 sati.

Povezana vest:  Ibrahimović se oprostio od reprezentacije, Švedjani žale