Stevan Jovetic
Vučinić: Juventus je pravi klub za Jovetića
 
Napadač Juventusa Mirko Vučinić reako je danas da ne razmišlja o odlasku iz Torina i priznao da bi voleo da mu saigrač u klubu bude zemljak Stevan Jovetić.
-Igramo zajedno u reprezentaciji Crne Gore. Voleo bih da tako bude i u Juventusu, jer se radi o mom zemljaku i fantastičnom fudbaleru. Ipak, Bepe Marota i Fabio Paratići su ljudi u klubu koji se bave transferima. Odluka je na njima. Što se moje budućnosti tiče, ne zamaram se previše oko toga. Idem dan po dan, ali srećan sam u Torinu. Ni odlazak u Englesku me ne zanima – kazao je Vučinić italijanskim medijima.
On je u dosadašnjem toku sezone odigrao 32 utakmice i postigao 10 golova. Vučinić je svojevremeno bio na listi želja Mančester Junajteda, ali je u leto 2011. godine iz Rome ipak prešao u Juventus. Torinska ekipa trenutno vodi na tabeli Serije A sa šest bodova više od Napolija. Dva tima u petak će odigrati derbi na stadionu San Paolo.
-Taj meč neće rešiti šampionsku trku. Takođe, uvek je teže u drugom delu sezone, jer tada i timovi koji se bore za opstanak pružaju mnogo više i svaki meč je težak. Znam kakva nas atmosfera čeka na stadionu u Napulju, ali se ne brinem zbog toga – zaključio je crnogorski reprezentativac.
Povezana vest:  Blater: Navijači imaju pravo na vuvuzele