Cristiano Ronaldo Manchester United Real

Ronaldo: Tužan sam zbog Junajteda, ali srećan zbog Reala

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je danas da je srećan zbog prolaska njegovog sadašnjeg kluba u četvrtfinale Lige šampiona, ali da je istovremeno i tužan zbog eliminacije bivšeg – Mančester Junajteda.
Portugalac je na Old Trafordu proveo šest godina, pre nego što je 2009. godine za rekordnih 94 miliona evra prešao u Real.
-Bila je to veoma emotivna noć za mene, nikada neću zaboraviti način na koji su me dočekali navijači Junajteda. Srećan sam zbog prolaska Reala, ali i tužan zbog ispadanja kluba u koji sam došao kao dečak i u kojem sam proveo nezaboravnih šest godina. Iskreno, pomalo sam se i stidljivo osećao tokom meča, jer sam prvi put na Old Trafordu bio sa druge strane – rekao je Ronaldo za španske medije.
On je dodao da je prethodna nedelja bila nezaboravna – dve pobede protiv Barselone i trijumf nad Junajtedom, ali da je još dug put do finala Lige šampiona na Vembliju.
-Izbacili smo jedan od najboljih timova na svetu, ali idemo korak po korak. Ima još mnogo da se igra do finala – poručio je Ronaldo.
Real je sinoć slavio na Old Trafordu sa 2:1, a Ronaldo je postigao drugi gol, koji iz poštovanja prema bivšem klubu nije proslavljao.

Povezana vest:  Het-trik Đurđevića za drugo mesto Partizana