Mario Mandzukic BayernMandžukić: Posao sa Arsenalom još nije završen

Napadač minhenskog Bajerna Mario Mandžukić smatra da Bavarci još nisu osigurali plasman u četvrtfinale Lige šampiona, bez obzira što su u prvom meču protiv Arsenala slavili sa ubedljivih 3:1.
Većina stručnjaka i medija slažu se da je malo verovatno da Bajern u revanšu prokocka tu prednost, ali Mandžukić upozorava da bi bilo veoma opasno ukoliko londonske „tobdžije“ rano postignu gol na Alijanc areni.
-Mnogi misle da smo već prošli u narednu rundu, ali svašta može da se desi u fudbalu. Uveren sam da nastavljamo seriju uspešnih igara, a ako ponovimo izdanje iz Londona u revanšu neće biti problema. Ipak, moglo bi da bude opasno ako Arsenal rano postigne pogodak – izjavio je Mandžukić za klupski sajt.
Hrvatski reprezentativac je u odličnoj formi ove sezone. U Londonu je bio strelac, a ukupno je postigao 19 golova za Bajern u svim takmičenjima.
-Nedostajao mi je taj pogodak u Ligi šampiona. Oduševljen sam, ali se ne opterećujem. Jedina bitna stvar u fudbalu za mene su pobede – rekao je Mandžukić, koji će predvoditi napad reprezentacije Hrvatske 22. marta u Zagrebu na meču protiv Srbije, u nastavku kvalifikacija za prvenstvo sveta 2014.
Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Bajerna i Arsenala igra se u Minhenu 13. marta.

Povezana vest:  Anderson zbog povrede do februara van terena