simo krunic par jagKrunić bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom protiv Partizana u subotnjoj utakmici 18. kola fudbalske Super lige.
-Ne sumnjam da će igrači u ovoj utakmici pružiti svoj maksimum. Nekada je problem motivisati igrače, ali sa te strane mislim da nećemo imati problema. Svako će dati sve od sebe i svoj maksimum – rekao je Krunić novinarima u Jagodini.
Trener „ćurana“ nije hteo da prognozira rezultat, nego je rekao da će biti zadovoljan „punim stadionom i borbom do poslednje lopte, za svaki aut, za svaki pedalj terena“.
-Ne sumnjam da će igrači to da pruže. Pokušaćemo da se suprotstavimo Partizanu i da ostvarimo povoljan rezultat. Bili bismo zadovoljni i nerešenim sa Partizanom. Rezultat ne može da se prognozira. Za 20 meseci koliko sam ovde, igrali smo tri utakmice protiv Partizana i sve tri smo izgubili – kazao je Krunić.
Trener Jagodine je rekao da je Partizan ekipa koja igra u vrhunskoj formi, ima dobre igrače i relativno lako pobeđuje.
-Mi moramo da se dignemo iznad svojih mogućnosti da bismo ostvarili povoljan rezultat. Biće teško. Partizan je petostruki uzastopni šampion Srbije…Ekipa prema kojoj svako oseća poštovanje. Cenimo Partizan, ali cenimo i sebe i uradićemo sve što je u našoj moći – rekao je Krunić.
Na konferenciji je rečeno da je danas počela prodaja ulaznica za utakmicu na blagajni Gradskog stadionu. Danas i sutra karte se mogu kupiti od 11.00 do 18.00, a u subotu od 10.00 do početka utakmice.
Cena ulaznica za zapad je 400 dinara, istok 300 dinara, a sever i jug 200 dinara. U prodaju je pušteno 8.000 ulaznica, a u upravi kluba očekuju da u subotu bude rekordna poseta kada je u pitanju susret sa Partizanom.

Povezana vest:  Reprezentacija Srbije zadržala 30. mesto na rang listi Fife