reflektorUskoro izgradnja reflektora na Gradskom stadionu u Užicu

Pripremne radnje za izgradnju reflektora na Gradskom stadionu u Užicu mogu da počnu već u drugoj polovini marta, izjavio danas član Gradskog veća Radovan Ristović.
On je istakao da će 14. marta zasedati Skupština grada i tada bi trebalo da odbornici izglasaju odluku da se izgradnja reflektora poveri domaćem fudbalskom superligašu Slobodi.
-Grad je preko Direkcije za izgradnju napravio projekat, obezbedio lokaciju i potrebne dozvole, a Sloboda će, prema dogovoru, obezbediti sredstva za izgradnju reflektora koji će ostati u vlasništvu grada – kazao je Ristović.
Tako bi Gradski stadion dobio reflektorsko osvetljenje čija je vrednost između 40 i 50 miliona dinara.
Ristović je naveo da je sijalice za reflektore Sloboda dobila od Fudbalskog saveza Srbije, a za izgradnju betonskih stubova računa na pomoć sponzora.
Iz uprave kluba, na čelu sa predsednikom Upravnog odbora Draganom Subotićem, nisu hteli za Tanjug da govore o predstojećem poslu.
U gradskoj upravi ističu da je prvobitno najavljeni rok fudbalskog kluba Sloboda, da će u aprilu utakmicu protiv Partizana igrati pod reflektorima, nerealan i neizvodljiv.

Povezana vest:  Perez: Ronaldo ostaje, biće naš novi Di Stefano