xavi hernandez barcelona fc
Ćavi spreman za meč protiv Milana?
 
Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes oporavio se od povrede butnog misića i mogao bi da zaigra na revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Milana, preneli su španski mediji. Pomoćni trener Barselone Đordi Roura potvrdio je da je Ćavi danas trenirao sa saigračima, navodeći da jedna od glavnih poluga tima još nije potpuno spreman, ali je izrazio nadu da bi mogao da pomogne Kataloncima u izuzetno važnom meču.
-Ćavi se ponovo pridružio ekipi i u narednih nekoliko dana videćemo kako se oseća i da li je u stanju da igra – rekao je Roura, koji vodi tim u odsustvu obolelog šefa stručnog štaba Tita Vilanove.
Jedan od najboljih fudbalera sveta povredio se prošlog meseca protiv Valensije i nakon kraćeg oporavka odigrao je nekoliko utakmica, među kojima i prvi meč protiv Milana 20. februara na San Siru, gde je Barselona poražena sa 2:0.
Ćavi je, međutim, obnovio povredu, zbog čega je propustio prvenstvenu utakmicu protiv Reala prošle subote. Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Barselone i Milana na programu je u utorak na „Nou Kampu“ od 20.45 sati.
Povezana vest:  Đukić: Dobrim rezultatima vratićemo poverenje