simo krunic par jag

Krunić: Istorijska utakmica za Jagodinu protiv Javora

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da taj klub protiv Javora u polufinalu Kupa Srbije igra istorijsku utakmicu i da će se ekipi iz Ivanjice suprotstaviti kao da se igra jedan, a ne dva meča.
-Sutra je istorijska utakmica za naš klub, Jagodina igra u polufinalu Kupa i tu prvu utakmicu moramo da odigramo maksimalno kao da za nas postoji jedna, a ne dve utakmice – rekao je Krunić na konferenciji za
novinare u Jagodini.
Krunić je istakao da je siguran da će njegovi fudbaleri pokušati sve da dođu do finala. 
-Mi smo igrali promenljivo prethodne tri utakmice, ali se u Ivanjici nećemo braniti. Naprotiv, pokušaćemo da damo gol što bi nam mnogo značilo u revanšu na našem stadionu. Jedno sam siguran, a to je da će igrači dati maksimum da dođemo do najvećeg uspeha u istoriji kluba, a to je plasman u finale Kupa Srbije – istakao je on.
Trener Jagodine je kazao da uprave njegovog kluba i Javora rade možda najbolji posao u Srbiji što se tiče stvaranje mladih igrača.
-Pored naše uprave, koja radi možda najbolje u Srbiji, moram da pohvalim i upravu Javora koja takođe stvara prave igrače i trenutno se nalazi u najboljoj formi u prvenstvu, a to su pokazali u ova tri kola -, kazao je Krunić.
Fudbaler Jagodine Dario Damjanović rekao je da on i njegovi saigrači moraju da igraju kao da je u pitanju finale – „maksimalno borbeno I odgovorno“.
-Svi znamo da nas čeka revanš na našem stadionu što je sigurno prednost i zato ćemo u prvom meču pokušati da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Damjanović.
Utakmica između Javora i Jagodine igraće se sutra od 14.00 na stadionu u Ivanjici.

Povezana vest:  Real Madrid očekuje pobedu u meču sa Barselonom