vladimir-jugovicJugović: Juventus može do finala Lige šampiona

Legendarni srpski fudbaler Vladimir Jugović rekao je danas da ekipa Juventusa ove sezone može da dodje do finala Lige šampiona.
Stara dama je upravo Jugovićevim golom u penal-seriji finala sa Ajaksom pre 17 godina došla do svog drugog, zasad poslednjeg trofeja u elitnom takmičenju.
-Kako sada stvari stoje, deluje mi da je realno da Juventus igra u finalu. U igri Juventusa vidi se ruka trenera Antonija Kontea. Tim je poprimio Konteove karakteristike, na neki način, liči na njega. Nikada ne odustaje i to je ključna stvar u takmičenju kao što je LŠ – kazao je Jugović italijanskim medijima.
Torinska Stara dama je u osmini finala sa dve ubedljive pobede eliminisala škotski Seltik.
-Plasman u četvrtfinale može da se smatra uspehom, a nikako ne smemo da zaboravimo da je Juventus u grupnoj fazi igrao i protiv Čelsija i Šahtjora. Ako dodju do finala, voleo bih da budem sa njima u Londonu. Nadam se da će me se setiti predsednik Anjeli. Možda zajedno proslavimo novi trofej – dodao je Jugović.
On je za torinsku ekipu igrao od 1995. do 1997. godine, a pored LŠ, sa Juventusom je osvojio i titulu šampiona Italije, evropski Superkup i Interkontinentalni kup.

Povezana vest:  Rezultati i tabela trećeg kola Bundes lige