ratko_dostanicDostanić: OFK Beograd je dobar tim, ali naš cilj se zna

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je danas da njegovoj ekipi predstoji teška utakmica protiv OFK Beograda, ali da očekuje novu pobedu i ostanak na čelnoj poziciji na tabeli.

-Očekuje nas izuzetno težak meč, svaka naredna utakmica za nas je najvažnija. OFK Beograd je dobra ekipa, ali naš cilj se zna. Nadam se pozitivnom rezultatu na Karaburmi – kazao je Dostanić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Inijesta ponovo povređen

Crvena zvezda ima dva boda više od drugoplasiranog Partizana, a Dostanić kaže da njegovi igrači nemaju problem sa pritiskom zbog neizvesne trke za titulu.

-Teško je doći do prve pozicije na tabeli, ali je najteže ostati na tom mestu. Svaki igrač Crvene zvezde uči da igra pod pritiskom – rekao je on.

Povezana vest:  Juventus nema problema sa Krasićem

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević pozvao je navijače da u subotu, dan uoči Uskrsa, dođu sa svojim porodicama na Omladinski stadion i uživaju u dobrom fudbalu.

-Mi smo stvorili dobru bodovnu zalihu, vezali smo četiri pobede i izaći ćemo na teren bez opterećenja. Poštujemo to što je Zvezda prva na tabeli, ali pokušaćemo da osvojimo sva tri boda – naveo je Đurđević.

Kapiten i golman OFK Beograda Bojan Šaranov rekao je da su crveno-beli favoriti, ali da se nada da će njegova mreža u subotu ostati netaknuta.

Povezana vest:  Pobede Milana i Lacija

-Želja svakog golmana je da sačuva svoju mrežu. Zvezda je favorit, a mi ćemo igrati rasterećeni. Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo – zaključio je Šaranov.

Utakmica 22. kola Super lige između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 sati na stadionu na Karaburmi.