mladen bozovicBožović: Bili bismo zadovoljni remijem sa Englezima

Golman fudbalske reprezentacije Crne Gore Mladen Božović rekao je danas da bi on i njegovi saigrači bili zadovoljni osvojenim bodom protiv Engleske u šestom kolu Grupe H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
-Bili bismo zadovoljni sa remijem, ali kada igramo pred našom publikom i punim stadionom onda je sve moguće. Ako nam se ukase šansa pokušaćemo i da ih dobijemo, zašto da ne“, preneli su crnogorski mediji Božovićeve reči.
Crna Gora se posle pet odigranih utakmica nalazi na liderskoj poziciji na tabeli sa 13 bodova, dva više od drugoplasirane Engleske, a čak sedam u odnosu na Ukrajinu i Poljsku.
-Imamo dobru poziciju i veliko samopouzdanje. Napravili smo odličnu uvertiru pred Engleze. Biće veliki izazov ponovo igrati sa njima, već smo dva puta izborili nerešeno, nadam se da i treći put možemo da napravimo dobar rezultat – kazao je Božović.
Nekadašnji golman Partizana je rekao da se njegova ekipa mučila protiv Moldavije u prošlom kolu, kada je pobedila sa 1:0 golomk apitena Mirka Vučinića tek u 78. minutu.
Utakmica između Crne Gore i Engleske igraće se u utorak od 21.00 u Podgorici.

Povezana vest:  Kokeza predvodio delagaciju FSS u Sremskoj Mitrovici