VOJVODINA NAVIJACI

Navijači Vojvodine bojkotuju reprezentaciju

Navijači Vojvodine saopštili su danas da neće prisustvovati utakmicama reprezentacije dok rukovodstvo Fudbalskog seveza Srbije (FSS) ne podnese ostavku.
-Utakmica u Zagrebu je samo kap koja je prelila punu čašu nezadovoljstva usled višedecenijskog sistematskog uništavanja fudbala, kako klupskog, tako i reprezentativnog, od strane raznih ?sportskih? radnika – navodi se u saopštenju.
Selektor Srbije Siniša Mihajlović izabrao je da Novi Sad bude domaćin utakmica nacionalnog tima, nadajući se da bi navijači iz tog grada mogli da budu ključni faktor u kvalifikacijama. 
-Smatramo da bismo svojim prisustvom dali legitimitet trulom Savezu i najavljujemo da nećemo prisustvovati ni jednoj utakmici, kako u Novom Sadu, tako ni na gostovanju dok celokupno rukovodstvo Saveza ne podnese ostavku. Riba se čisti od glave – stoji o saopštenju navijača Vojvodine
Srbija je u petak u Zagrebu izgubila od Hrvatske rezultatom 2:0, a u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, večeras na stadionu Karađorđe od 20.30 dočekuje selekciju Škotske.

Povezana vest:  Muslin: Fejsa neizvestan za Vels