engleska logo

Fulam osvojio bodove protiv Kvins Park Rendžersa

Fudbaleri Fulama savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Kvins Park Rendžersa sa 3:2, u utakmici 31. kola engleske Premijer lige. Duel na Krejven Kotidžu doneo je zanimljiv fudbal i dosta uzbuđenja, a domaćin je slavio zahvaljujući silovitom početku kada je sa dva gola Berbatova stekao prednost od 2:0. Kvins Park Rendžers se žustro borio da dođe do izjednačenja, međutim, nesrećni autogol Hila u finišu prvog dela sureta najavio je poraz kojim su gosti napravili korak nazad u borbi za opstanak.
Uspeo je KPR da smanji na 3:2, imao od 79. minuta i igrača više nakon isljučenja Sidvela, ali za željeni remi nije imao ni snage ni rešenja.
Fulam se važnom pobedom učvrstio u sredini tabele, dok su gosti posle 16. poraza ove sezone pretposlednji s minimalnim izgledima da sačuvaju opstanak u eliti.
Fulam – Kvins Park Rendžers 3:2 (Berbatov 8. penal, 22, Hil 41. autogol – Tarabt 45, Remi 51)
Odigrano juče: Aston Vila – Liverpul 1:2.
Odigrano u subotu: Arsenal – Reding 4:1, Everton – Stouk 1:0, Mančester Siti – Njukasl 4:0, Sautempton – Čelsi 2:1, Sanderlend – Mančester Junajted 0:1, Svonsi – Totenhem 1:2, Vesthem – Vest Bromvič Albion 3:1, Vigan – Norič 1:0.
Tabela: Mančester Junajted 77 bodova, Mančester Siti 62, Totenhem 57, Čelsi 55, Arsenal 53, Everton 51, Liverpul 48, itd.

Povezana vest:  Borusija Dortmund u minusu 44 miliona evra zbog korona virusa