Ibrahimović: Trofej Zlatna lopta nazvati po Mesiju 

Napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je uoči četvrtfinalnog meča Lige šampiona protiv Barselone da bi trofej Zlatna lopta trebalo preimenovati i nazvati po Lionelu Mesiju.
Premda nema lepe uspomene na godinu provedenu u Barseloni, a ni sa Mesijem nije bio u bliskim odnosima, Ibrahimović je napomenuo da Argentinca smatra trenutno najboljim svetskim fudbalerom.
-Osvojio je četiri Zlatne lopte. Trebalo bi preimenovatu tu nagradu i nazvati je po Mesiju – izjavio je u šali Ibrahimović na konferenciji za medije pred utakmicu sa Kataloncima.
-Ne znam, međutim, da li je najbolji svih vremena. Teško je reći, videćemo kada završi karijeru – poručio je švedski reprezentativac.
Mesi, koji u junu puni 26 godina, prošlog vikenda na utakmici protiv Selte postavio je još jedan rekord i postao prvi igrač u istoriji španske Primere koji je postigao golove na uzastopnim mečevima protiv svih 19 timova u ligi.
Ibrahimović je ocenio da je sadašnji sastav Barselone najbolji tim ikada.
-Videćemo šta će biti sutra uveče. Probaćemo da nađemo rešenja za njihovu igru, ja ću pokušati da odigram najbolje što mogu. Videćemo – poručio je jedan od najboljih svetskih napadača.
Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Barselone igra se sutra na Parku prinčeva od 20.45 sati.

Povezana vest:  Krstajić postao sportski direktor Partizana