Jose Mourinhn LS Press 2012

Drogba: Murinjo ima nedovršena posla sa Čelsijem

Napadač turskog Galatasaraja Didije Drogba rekao je danas da Žoze Murinjo ima nedovršena posla u Čelsiju i da je došlo vreme da se vrati u londonski klub.
-Žoze mora da se vrati. On je pobednik, blizak je igračima, bio je u Interu, sada je u Realu, ali i dalje priča o Čelsiju, što znači da voli klub. Navijači ga žele. Najbolje bi bilo za klub da se vrati, napravi tim i pruži im snagu koju smo nekada imali – rekao je Drogba za španske medije.
Drogba je bio član „plavaca“ u vreme kada je Murinjo predvodio tim, od 2004. do 2007. godine i za to vreme osvojio šest trofeja, uključujući dve titule šampiona Engleske i jedan FA kup.
-Kada je došao sa sobom je doneo uspeh i samo trofej Lige šampiona nije uspeo da osvoji. Možda je to jedan od razloga zbog čega želi da se vrati. Ima nedovršen posao – dodao je Drogba.
Na pitanje novinara da li bi mogao da se vrati u Čelsi, ukoliko Murinjo postane menadžer, Drogba je rekao:
-Prvo da završim posao sa Galatasarajem, a posle ćemo razgovarati o tome. Bilo bi divno da mogu ponovo da pomognem klubu. Dao sam Čelsiju sve i naravno da mi je najbolje vratio – zaključio je Drogba.
Prvi meč četvrtfinala LŠ između Reala i Galatasaraja igra se večeras od 20.45 u Madridu.

Povezana vest:  Lam: Dortmund favorit za osvajanje titule