gareth-bale

Bejl dve nedelje van terena, povrede i Galasa i Lenona

Fudbaler Totenhema Geret Bejl odsustvovaće dve nedelje sa terena, pošto je danas utvrđeno da je na četvrtfinalnoj utakmici Lige Evrope protiv Bazela istegnuo ligamente u desnom skočnom zgolbu, saopšto je londonski klub.
Čelnici Totenhema saopštili su da su današnje lekarske analize pokazale da Bejl neće odsustvovati mnogo sa terena. Mladi fudbaler sredine terena iznet je u poslednjim minutama sinoćne utakmice protiv Bazela koja je završena 2:2 na stadionu Vajt Hart Lejn. Totenhem u naredne dve nedelje neće moći da računa ni na Arona Lenona i Vilijema Galasa, kojima su dijagnostikovane slične povrede nakon sinoćne utakmice.
Velšanin će verovatno propustiti samo ovonedeljnu utakmicu protiv Evertona u Premijer ligi i revanš meč Lige Evropa protiv Bazela u Švacarskoj. Bejl je ove sezone jedan od ključnih igrača Totenhema, kojima je cilj da na kraju prvenstva zauzumu jedno od mesta koja vode u Liga šampiona.
Totenhem u Premije ligi trenutno zauzima treće mesto sa 57 bodova, dva više od četvrtoplasiranog Čelsija i pet manje od drugoplasiranog Mančester sitija.

Povezana vest:  Morati potvrdio da je Junajted zainteresovan sa Snejedera