zvezda posilipo

Održan prvi sastanak o fajnal-foru Lige šampiona

Vaterpolo savez Srbije (VSS) objavio je danas da je održan prvi sastanak posvećen organizaciji završnog turnira Lige šampiona, čiji je domaćin Beograd. Konstatovano je da pripreme teku po planu i da se izvršavaju obaveze koje VSS ima prema Evropskoj plivačkoj federaciji (LEN).
U nacionalnoj Kući vaterpola analiziran je rad po svim segmentima organizacije fajnal-fora, od smeštaja, preko pres-centra, načina funkcionisanja na bazenu Banjica.

Povezana vest:  SP U BARSELONI, Srbija matirala Mađarsku

Na sajtu VSS navodi se da će u ponedeljak biti održan još jedan sastanak sa Birijem i to na bazenu Partizana, kako bi se na licu mesta videli modeli funkcionisanja organizacije velikog takmičenja.
Četvrtfinalni parovi Lige šampiona su Galatasaraj – Jug, Vuljagmeni – Barseloneta, Seged – Crvena zvezda i Partizan – Spartak, a u polufinalu sastaju se pobednici mečeva Vuljagmeni/Barseloneta – Seged/Crvena zvezda, odnosno Partizan/Spartak – Galatasaraj/Jug.
Prvi mečevi četvrtfinala igraju se 17. aprila, a revanši 1. maja. Završni turnir Lige šampiona biće održan u Beogradu 31. maja i 1. juna.

Povezana vest:  Srbija pobedila SAD i preuzela prvo mesto u grupi