partizan_ekipaEVROLIGA

Partizan traži revanš protiv Mladosti

 

Vaterpolisti Partizana dočekuju u sredu Mladost u šestom kolu Evrolige, a najveći motiv za pobedu crno-belima predstavlja želja za revanšom zbog poraza od zagrebačkog tima.

-Ovo nam je važna utakmica jer smo upravo od Mladosti izgubili. Utakmice između Partizana i Mladosti su prava promocija vaterpola i dobra prilika za navijače da uživaju – rekao je danas novinarima u Beogradu Aleksandar Šoštar, predsednik crno-belih.

Povezana vest:  Srpskim studentima zlato na Univerzijadi u Šenženu

Mladost će prvi deo završiti kao prva, a Partizan drugi, bez obzira na ishod meča u sredu. Trener tima Igor Milanović zbog ličnih obaveza nije mogao da izađe pred novinare, ali je pomoćni trener Uroš Stevanović objasnio ciljeve ekipe.

-Utakmica nema rezultatski značaj, pošto su se oba tima plasirala u četvrtfinalnu fazu, ali je daleko od revijalnog karaktera Tražićemo u sredu povratak igre i atmosfere od prošle sezone. Meč je važan jer je i uvod u drugu, važniju fazu Evrolige – rekao je on.

Povezana vest:  Kragujevčani ubedljivi na startu kvalifikacija za LŠ

Stevanović je dodao i da je pripreme ekipe malo omela povreda Nikole Rađena. Golman Slobodan Soro kazao je da tim Partizana želi da pokaže da je bolji od velikog rivala.

-Utakmica je veoma važna jer hoćemo da pokušamo da dokažemo da smo ipak bolji od Mladosti i da je poraz u prvom kolu bio samo loš dan. Partizanu je svaka utakmica u Evroligi bitna, ne delim ih na važne i nevažne i očekujem kvalitetan meč – rekao je Soro.

Povezana vest:  Srbija na SP u grupi sa Crnom Gorom, Australijom i Japanom