HOD_Konferencija_slika3_260111Fond „Ana i Vlade Divac“ i JKP Infostan u zajedničkoj akciji

 

Javno komunalno preduzeće Infostan se i ove godine odazvalo pozivu Fonda „Ana i Vlade Divac“ da učestvuje u akciji prikupljanja sredstava, ovog puta za pomoc građanima Kraljeva, za obnovu oštećenih kuća usled zemljotresa koji je zadesio ovaj grad.

Građani Beograda će uz račun Infostana za januar, dobiti i uplatnicu Fonda na čijoj poleđini će biti iskazani prošlogodišnji rezultati akcije prikupljanja sredstava za zbrinjavanje izbeglih i interno raseljenih lica. Svako može da pomogne porodicama čije su kuće srušene ili oštećene zemljotresom sa novčanim prilogom.

Povezana vest:  Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Snežana Divac se zahvaljuje svim građanima koji su učestvovali u akciji prošle godine i poziva sve da ove godine pomognu koliko mogu: „Nama nije važno kolika je donacija građana. Svaki dinar je veoma važan, jer kada bismo svi doprineli, za nas malom sumom, vrlo brzo bi se porodice kojima je potrebna pomoć našle u svojim domovima. Do sada su se građani odazivali i učestvovali u svim našim akcijama, nadam se da će tako biti i ovaj put i zahvalna sam im u ime svih porodica koje su ovu zimu dočekale u svojim domovima“.

Povezana vest:  Krenulo Vojevanje na Radiju S

Fond „Ana i Vlade Divac“ je organizovao istu akciju sa JKP Infostan u Beogradu prošle godine, kada je više od 16.000 građana Beograda doniralo sredstva dovoljna za zbrinjavanje 5 izbeglih i raseljenih porodica, koje zahvaljujući dobroj volji građana više ne žive u kolektivnim centrima.