vojvodina polazak na pripreme

Oumaru: Dolazimo u Beograd da pobedimo Partizan

Najbolji fudbaler novosadske Vojvodine Abubakar Oumaru rekao je danas da će njegova ekipa u prvenstvenom derbiju u nedelju pokušati da pobedi Partizan u Beogradu.
-Nećemo ići u Beograd da se branimo, niti da se prilagođavamo protivniku. Igraćemo svoju igru i ako svi fudbaleri na terenu, pa i oni sa klupe daju pun doprinos, nadam se pobedi. Da se ne zavaravamo, Partizan je odlična ekipa i u svom timu nema slabog igrača, ali i pored toga ja sam optimista – kazao je Oumaru na konferenciji za novinare u Novom Sadu.
Obe ekipe u prošlom, 21. kolu Superlige nisu uspele da pobede. Partizan je u Užicu odigrao bez golova protiv užičke Slobode, dok je Vojvodina na svom terenu izgubila od OFK Beograda.
-Znamo gde idemo i protiv koga igramo. Partizan je aktuelni šampion i ubedljivo vodeći tim na tabeli, ali ni mi nismo bez kvaliteta. Domaćin je, kao i mi, imao dva negativna rezultata u poslednja dva kola pa će protiv nas tražiti priliku da se iskupi pred svojom publikom – izjavio je trener Vojvodine Nebojša Vignjević.
Partizan trenutno ima sedam bodova više od Crvene zvezde i 10 više od trećeplasirane Vojvodine.
Duel Partizana i Vojvodine igra se u nedelju od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Bolt: Čemu doping test, pa još nisam ni profesionalni fudbaler