sa pintu cz hajduk 1

Sa Pinto: Ne mislimo o tituli, fokus na naredni meč

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je danas da uprkos kiksevima Partizana i smanjenju bodovne prednosti večitog rivala na „samo“ sedam bodova, ne razmišlja o tituli i da je fokus uvek na narednoj utakmici i narednom rivalu.
-Idemo utakmicu po utakmicu i fokus mog tima uvek će biti naredni meč i naredni rival. Za nas je sada duel sa Smederevom najvažniji, dolazi nam posle dve pobede, u vazduhu se oseća da bi moglo svašta da se dogodi i neću dozvoliti igračima sa se opuste i uđu u meč po principu ‘lako ćemo – rekao je Sa Pinto na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde.
On je dodao da su Smederevci izuzetno opasni jer su im bodovi neophodni, zbog promene trenera (novi šef stručnog štaba Ljubomir Ristovski), kao i zbog lošeg terena.
-Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo i sa mentalitetom koji dolikuje Crvenoj zvezdi. Smederevci mogu da budu opasni, a posebno me brinu informacije da je zbog stalne kiše poslednjih dana teren veoma loš i da će nam to predstavljati problem – poručio je Sa Pinto.
Zvezdin prvotimac Darko Lazović dodao je da će meč sa Smederevcima biti težak, najviše zbog toga što su im svi već upisali bodove.
-Iz iskustva znam da su takve utakmice najteže, a dodatna otežavajuća okolnost za nas je promena trenera koja uvek pozitivno utiče na ekipu, ali mi smo Zvezda i uvek idemo na pobedu – istakao je Lazović.
Utakmica 22. kola Superlige Srbije između Smedereva i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati.

Povezana vest:  FA: Ivanović bez kazne za nesportsko ponašanje