selenagomez 2013 promoSelena Gomez objavila još jedan teaser za spot „Come & Get It“

Pop slatkiš Selena Gomez ponovno je iznenadila svoje fanove objavivši drugi teaser za svoj najnoviji spot za pesmu „Come & Get It“ koji možete da pogledate OVDE!
U kratkom isečku iz spota možemo da vidimo lepu brinetu uređenu u romantičnom boho stilu koji joj izvrsno pristaje. Raspuštena valovita kosa s pletenicama savršeno se slaže s dugačkom pastelnom haljinom u kojoj Selena izgleda poput princeze. Dugačke minđuše dodale su ovoj kombinaciji dozu raskošnog glamura, baš kao i veštačke trepavice bez kojih se lepotica retko pojavljuje.
Uz dva teasera, Selena je objavila i tekst jesme „Come & Get It“ kako bi se obožavatelji mogli što bolje pripremiti za spot koji stiže.

Povezana vest:  IGGY AZALEA NASTUPA NA MTV VIDEO MUSIC AWARDS DODELI GDE ĆE SA RITA OROM IZVESTI SVOJ NOVI SINGL "BLACK WIDOW"

Selena reci-pesmeŠuška se kako lepotica ovom pesmom poziva Justina da se vrati u njeno naručje, ali hoće li uspeti u toj nameri, saznaćemo uskoro. Ipak, ovaj mladi pop par nikad nije mogao da izdrži raskid duže od par meseci…