simo krunic rad jag 1Krunić: Teško gubimo utakmice kada povedemo

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle današnje pobede nad Radom sa 3:0 u 22. kolu Super lige da protivnik nije pružio ono što može jer ima mlad tim, dok njegovi fudbaleri teško gube kada prvi povedu.
-Mi smo znali da moramo ući čvrsto i tvrdo. Prvi gol nam je dosta dao na samopouzdanju. Kada mi povedemo, teško gubimo utakmice. Teško dajemo golove, ali danas smo uspeli da damo tri, zadovoljan sam – rekao je Krunić posle utakmice u Jagodini.
Krunić je kazao da je pobeda bila neophodna njegovom timu posle poraza u prethodna dva kola.
-Nama je pobeda bila potrebna jer smo izgubili poslednje dve utakmice. Mislim da su odlučila dva brza gola. U drugom poluvremenu smo hteli da umrtvimo utakmicu da ne bismo primili neki gol i doveli u neizvesnost završnicu – kazao je Krunić.
-Igrači su dali sve od sebe, ginuli su za dres svog kluba. Ostavili su srce na terenu i to je na našu sreću donelo rezultat. Poželeo bih da ovako nastave – dodao je on.
Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je prvi primljeni gol poremetio njegovu ekipu koja je tada pokazala svoje najlošije strane.
-Bilo je uravnoteženo dok nismo primili prvi gol i pokazali sve svoje najlošije strane, u mentalitetu i karakteru na terenu, a onda i u disciplini u igri. Praktično smo se predali sa tim primljenim golom. Na žalost, mi nismo u situaciji ove godine da imamo mnogo igrača u rotaciji i ova treća utakmica za sedam dana je izgleda bila previse za nas protiv ovako kvalitetnog protivnika – rekao je Nikolić.
On je kazao da očekuje pozitivnu reakciju svojih igrača već na sledećoj utakmici protiv Spartaka.
-Objektivno bolji tim danas je pobedio. Imamo za tri dana utakmicu protiv Spartaka, četvrtu u nizu od pet koje ćemo odigrati u ove nedelje. Očekujem pravu sportsku reakciju i da na toj utakmici pokažu sve suprotno od onoga što su danas pokazali, da pronađu energiju u sebi i pokažu bolje lice Rada – kazao je Nikolić.
Tokom utakmice u Jagodini, navijači oba kluba sakupljali su novac za transplantaciju srca osmogodišnje Tijane Ognjanović, a prikupljeno je 36.600 dinara.

Povezana vest:  Dva navijača povređena u Skoplju