zidane 3

Zidan navija za Pari Sen Žermen protiv Barselone

Bivši fudbalski reprezentativac Francuske Zinedin Zidan rekao je danas da će u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Pari Sen Žermena navijati za francuski klub. U prvoj utakmici na Parku Prinčeva Pari Sen Žermen i Barselona odigrali su 2:2, a sportski direktor Real Madrida Zidan veruje da pariski klub može da iznenadi Barselonu.
-Navijaću za Pari Sen Žermen. Podržavam francuski klub. Ta utakmica je pozitivna stvar za francuski fudbal. Iako sam iz Marseja, više bih voleo da PSŽ prođe dalje – rekao je Zidan, preneli su francuski mediji.
-Biće teško na Kamp Nou, ali mislim da je Pari Sen Žermen sposoban da zabrine Barsu. Biće zanimljivo upravo zbog gola koji su postigli u završnici prve utakmice – dodao je on.
Zidan je podržao sunarodnika Karima Benzemu, koji ne prikazuje dobru igru u Real Madridu.
-Kada se fudbaler muči potrebna mu je podrška. On je jedan od najboljih igrača reprezentacije Francuske. Razumem zbog čega mu navijači na stadionu zvižde – žele da njihov napadač postiže golove, ali igračima je potrebna podrška. Veoma je kvalitetan i prevazići će tešku situaciju – rekao je Zidan.
-Takođe i francuska reprezentacije će imati koristi od njega. I ja sam imao problema u reprezentaciji, u karijeri se događaju loši rezultati. Na sreću, on može da se izdigne iz problema – dodao je Zidan.

Povezana vest:  Eto: Biće čudo ako zaigram protiv Hrvatske