vukoicic

Vukoičić: Promenili smo način razmišljanja

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić posle današnje pobede protiv niškog Konstantina (96:71) rekao je da nije bilo lako igrati u praznom Pioniru, ali da je najvažnije što je ekipa upisala trijumf.
-Posle poraza u derbiju pokušali smo da promenimo neke stvari kroz trening i da izazovemo reakcije. Najbitnije je da je ekipa promenila način razmišljanja i u svakom slučaju možemo da budemo zadovoljni. Druga važna stvar je da smo pobedili. Nema dileme da smo bolji tim od Konstantina, ali to što stoji na papiru treba da se dokaže na terenu. Možda je neobični ambijent i atmosfera koja nije bila baš takmičarska bila uzrok i razlog da u nekim momentima napravimo greške koje obično ne pravimo – rekao je Vukoičić na konferenciji za medije.
On je naglasio da je na neki način i normalan pad motivacije kod igrača.
-Iako znamo da to nije dobro, kod određenih igrača postoji veća motivacija kad je utakmica važnija. Možda je došlo do zasićenja, ali ono što se možda nije videlo kroz razliku u većem delu meča je da su igrači pokazali emocije i da nisu bili ravnodu?ni. Naravno, to nas i dalje ne oslobađa od obaveze da svaku utakmicu igramo maksimalno – poručio je Vukoičić.
Crvena zvezda u četvrtomkolu Superlige Srbije naredne srede dočekuje Radnički iz Kragujevca, ekipu sa kojom će se sastati i u polufinalu završnog turnira Jadranske lige.

Povezana vest:  ABA: Novi menadžment, bez odluke o Olimpijakosu