vojvodina slavlje par voj

Remi Vojvodine i Slobode u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine i Slobode remizirali su večeras u Novom Sadu 2:2 u poslednjoj utakmici 23. Kola Super lige Srbije. Novosađani su pred svojim navijačima došli samo do boda u utakmici sa Slobodom, pa su tako umanjili šanse da se bore za titulu za Partizanom i Zvezdom.
Vojvodinu je do prednosti doveo Enver Alivodić u 10. minutu na asistenciju Vladana Pavlovića. Užičani su u nastavku meča pritisklai Vojvodinu, a odbrana gostiju popustila je u 31. minutu, kada je Stojan Pilipović odličnim udarcem savladao golmana Srđana Žakulu. Posle odlične akicje, početkom drugog dela meča, Jovica Vasilić je preokrenuo rezultat, pa je tako Vojvodina u nastavku utakmice morala da ‘juri’ prednost gostiju.
Domaća ekipa je posle drugog primljenog gola krenula izuzetno ofanzivno, a to im se isplatilo već u 66. minutu, kada je Stojan Vranješ savladao golmana Slobode Dejana Rankovića. Slobodi je ovo bio treći uzastopni remi u prvenstvu Srbije, pa sada zauzimaju šesto mesto sa 32 boda, dok je Vojvodina treća sa 45.

Povezana vest:  Napadnut selektor Azerbejdžana Berti Vogts