Andre Villas Boas Genk Chelsea UEFAViljaš-Boaš: Siti se boji Bejla

Menadžer fudbalera Totenhema Andre Viljaš-Boaš veruje kako se u redovima aktuelnog prvaka Mančester Sitija pribojavaju Gereta Bejla uoči međusobnog nedeljnog premierligaškog meča na White Hart Laneu.
Bejle se oporavio od povrede skočnog zgloba zadobijene u utakmici Evropske lige protiv Bazela i konkurisaće za meč, a portugalski stručnjak kaže kako bi to mogao biti jezičak na vagi u njihovu korist.
-Mislim da će to biti faktor straha za Siti. Prepoznajemo uticaj koji je igrač na nas imao ove sezone. Serija golova koje je dao može biti faktor. Dobar je osećaj imati na raspolaganju ključne igrače koji mogu biti odlučujući, posebno u završnici sezone. To je inspiracija za sve i dobro ga je imati pozadi – rekao je Viljaš Boas, čija ekipa vodi bitku za plasman među prve četiri pozicije koje vode u Ligu šampiona sledeće sezone.
Pohvalio je Viljaš-Boaš i Bejlovu nominaciju za igrača godine u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera Engleske i Velsa (PFA).
-Očigledno je Gazza (Bejl) imao sjajnu godinu, uz neke druge igrače. Mislim da smo videli sjajnu sezonu Robina van Persija, sjajnu sezonu Luisa Suareza i Bejla. Ali mislim da Geret ima veliku šansu za osvajanje zbog svega što je uradio, videli smo neke zaista spektakularne trenutke. Mislim da je ozbiljan kandidat i svi bismo bili srećni da pobedi – rekao je.

Povezana vest:  Solskjer: Gigs ima potencijal da nasledi Fergusona