Luis-Suarez-liverpoolSuares: Ostajem u Liverpulu i sledeće sezone

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je danas da će i sledeće sezone igrati za taj engleski klub.
Mediji su prethodnih dana spekulisali da će urugvajski napadač napustiti Enfild, pošto su za njega zaineresovani brojni evropski klubovi.
On je ove sezone postigao 29 golova u svim takmičenjima, ali ekipa Brendana Rodžersa nije uspela da se izbori za jedno prva četiri mesta u Premijer ligi koji otavaraju put za Ligu šampiona.
-Ponekad klub može da odluči da mu niste potrebni, iako želite da ostanete. Ili, igrač može da kaže da želi da ode, ali da mu to ne dozvole… U fudbalu se stvari nikada ne odvijaju kako planirate. Imam ugovor s klubom i mislim da ću ostati u Liverpulu i sledeće sezone – rekao je Suares, preneli su britanski mediji.
Kada je bio u Urugvaju za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo Suares je rekao da bi želeo da igra u klubu koji igra u Ligi šampiona.
-Tada sam rekao da sam srećan u Liverpulu, kao i moja porodica, što je veoma važno. U klubu sam u kome bi svaki fudbaler voleo da igra i kome je cilj da igra u Ligi šampiona. Ako ne ove, sledeće godine će se to ostvariti – rekao je 26-godišnji fudbaler.
Liverpul je sedmi na tabeli Premijer lige i ima utakmicu više i osam bodova manje od Totenhema na petom mestu, koje sledeće sezone vodi u Ligu Evropa.
-Želim da ostanem u Liverpulu do isteka ugovora, ali u fudbalu nikada ne možete da znate šta vas čeka – dodao je Suares.

Povezana vest:  Trener Mančester junajteda najavio izmene u timu