simo krunic par jagKrunić: Važna pobeda posle plasmana u finale Kupa

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da je veoma zadovoljan pobedom nad niškim Radničkim, jer se pribojavao da se ekipa „ispraznila“ posle plasmana u finale Kupa Srbije ranije ove nedelje.
-Mnogo sam zadovoljan, pribojavao sam se ove utakmice. U nekim razmišljanjima bio bih zadovoljan, posle prolaska u finale kupa samo da ne izgubimo – rekao je Krunić na konferenciji za medije posle utakmice 24. kola Superlige Srbije.
Jagodinci su danas na svom terenu savladali Radnički sa 1:0 golom Miloša Lepovića u 58. minutu.
-Ova pobeda nam mnogo znači, imamo finale kupa i predstoji nam borba do kraja da sačuvamo četvrtu poziciju na tabeli – naveo je Krunić.
Analizirajući utakmicu Krunić je istakao da ekipe nisu odigrale u visokom tempu.
-Pokušavali smo celim tokom utakmice da dođem do prilika i na sreću to nam se ostvarilo, u prekidu, u 68. Minutu – dodao je Krunić
Trener Radničkog Saša Mrkić, uz čestitku domaćinu na plasmanu u finale kupa, istakao je da je njegova ekipa naišla na veoma motvisanog protivnika.
-Znali smo da nas očekuje veoma motivisan protivnik, ekipa Jagodine koja nije slučajno u vrhu srpskog fudbala. Znali smo takođe da su veoma opasni iz prekida, što se i pokazalo kod konačnog rezultata – rekao je Mrkić.

Povezana vest:  Rezultati 22. kola, strelci i tabela Super lige Srbije