Carlo Ancelotti osmeh

Anćeloti pregovara sa Realom

Trener Pari Sen Žermena Karlo Anćeloti obnovio je kontakte sa predstavnicima Real Madrida o eventualnom preuzimanju kormila tog kluba, tvrdi „L’Ekip“.
-Poslednjih dana Anćeloti je intenzivirao kontakte sa predstavnicima Reala i skoro 90 odsto pregovora je završeno – navodi L’Ekip izjavu neimenovanog izvora.
Kako se navodi, direktor pariskog kluba Leonardo izjavio je da će sigurno ostati u PSŽ-u i naredne sezone, ali nije mogao da potvrdi da li će i Anćeloti produžiti angažman.
-Ostajem u PSŽ-u, nikada nisam ni imao nameru da odem iz kluba. Što se Anćelotija tiče, on je ugovorom vezan za klub još godinu dana. Naravno, prioritet nam je da osvojimo titulu, a kasnije…na Karlu je da odluči – rekao je Leonardo.
On je naglasio da sledeće sezone u klubu ostaju i Zlatan Ibrahimović, Ezekijel Lavezi i Marko Verati.
Pari Sen Žermen je na korak od osvajanja titule, prve od 1994. godine.
Priča o eventualnom prelasku Anćelotija u Real Madrid „zavrtela“ se u francuskim i španskim medijima još zumus, posle serije loših rezultata PSŽ-a. 
Istovremeno, u Realu je krizu rezultata imao i Žoze Murinjo, tako da se iskristalisala i ideja da bi čak, njih dvojica mogla da zamene klupe. Ipak, medijska prašina oko mogućih velikih trenerskih transfera stišala se, posto su oba kluba naređala seriju dobrih rezultata. U međuvremenu, mediji su preneli da će Murinjo skoro sigurno od sledeće sezone preuzeti klupu Čelsija, koju je vodio do 2007. godine

Povezana vest:  Lalatović: Pobedom za korak bliži drugom mestu