jagodina pripreme 2013

Krunić: Neizvesno u komšijskom derbiju

 Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da u sutrašnjem komšijskom derbiju protiv Radničkog u Kragujevcu oba tima imaju veliki motiv da dođu do bodova. 
-Mi se borimo da zadržimo četvrto mesto na tabeli za plasman u Evropu, a oni da izbore opstanak. Otkako je Radnički u Superligi odigrali smo nerešeno u Kragujevcu i dva puta pobedili na našem stadionu. Sve te utakmice bile su teške i neizvesne – rekao je Krunić.
Trener Jagodinaca podsetio je da su Kragujevčani prošle godine bili jedan od najvećih konkurenata njegovom timu za izlazak u Evropu.
-Nažalost, oni se sada bore za opstanak, tako da je teško prognozirati rezultat. Svi igrači Jagodine su zdravi i spremni za meč i ne sumnjam da će, kao i uvek, pružiti maksimum na terenu – istakao je Krunić.
Napadač Miloš Lepović, bivši igrač Radničkog, ocenio je da Jagodince na kragujevačkom stadionu „Čika Dača“ očekuje izuzetno teško gostovanje. 
-Utakmica je bitna i za nas i za njih. Radnički ima veliki broj kvalitetnih igrača, znaju da budu neugodni na svom terenu i pred svojim navijačima, ali nas to ne zanima. Želimo da angažovanom igrom osvojimo nove bodove i učvrstimo se u vrhu tabele – poručio je Lepović.
Utakmica 25. kola Superlige Srbije između Radničkog i Jagodine igra se sutra u Kragujevcu od 16.30 sati.

Povezana vest:  Menadžer: Ronaldo će večno biti zahvalan Realu