vuk rasovic trener partizana
SUPERLIGA SRBIJE
Rašović debituje na klupi Partizana, Zvezda u Jagodini
 
Utakmicama 26. kola nastavlja se fudbalska Superliga Srbije, vodeći Partizan sutra dočekuje Radnički iz Niša, dok Crvena zvezda gostuju ekipi Jagodine. Uprava Partizana je posle serije loših igara i remija u Novom Pazaru smenila Vladimira Vermezovića i za novog trenera postavila Vuka Rašovića, koji će debi na klupi crno-belih imati sutra na stadionu u Humskoj.
Rašović nije imao mnogo vremena da spremi ekipu za meč za Nišlijama, ali na ruku mu ide činjenica da poznaje većinu fudbalera Partizana koji su ponikli u Teleoptiku.
Zvezda se u potpunosti uključila u šampionsku trku, pošto za liderom na tabeli zaostaje samo dva boda. Ni crveno-beli ne igraju prema očekivanjima navijača, ali pobeđuju i u Jagodini će pokušati da dođe do sedmog uzastopnog trijumfa ovog proleća.
Jagodinci su Zvezdin „dužnik“ iz prvog dela sezone, pošto su na Marakani slavili sa 2:1.
Ekipa Vojvodine je u poslednjem prvenstvenom meču u Ivanjici deklasirala Javor sa 4:0, a u ovom kolu dočekuje Rad, koji je bio bolji od Slobode.
OFK Beograd na Karaburmi dočekuje Radnički iz Kragujevca, koji se bori za opstanak u Superligi, dok Novopazarci gostuju Slobodi u Užicu.
BSK u Borči dočekuje subotički Spartak, Donji Srem igra protiv Smedereva, a Hajduk protiv Javora.
Parovi 26. kola:
U četvrtak se sastaju OFK Beograd – Radnički Kragujevac (17), Partizan – Radnički Niš (18.30), Jagodina – Crvena zvezda (19) i Vojvodina – Rad (19).
Ostale utakmice 26. kola igraju se u subotu od 17 sati: BSK – Spartak, Donji Srem – Smederevo, Hajduk – Javor, Sloboda – Novi Pazar.
TABELA: Partizan 58, Crvena zvezda 56, Vojvodina 49, Jagodina 43, Rad 40, OFK Beograd 35, Sloboda 33, Spartak 31, Radnički Niš 31, Javor 29, itd.
Povezana vest:  Gatuzo: Boli me što se nismo plasirali u Ligu šampiona