subotic affolter

Subotić: Finale LŠ je utakmica moje karijere

Fudbalski reprezentativac Srbije Neven Subotić rekao je danas da mu nije bitno protiv koga će Borusija Dortmund igrati u finalu Lige šampiona, jer će to najverovatnije biti najvažnije utakmica u njegovoj karijeri. Dortmund je sinoć u Madridu, u revanš utakmici polufinala LŠ, izgubio od Reala sa 2:0, ali će imati šansu da se bori za titulu prvaka Evrope jer je prvi meč na domaćem terenu dobio rezultatom 4:1.

Povezana vest:  Milan dve nedelje bez Abijatija

-Nije mi važno protiv koga ćemo igrati u finalu, uživaću bilo da je reč o Bajernu ili Barseloni, jer će to najverovatnije biti moja utakmica karijere – rekao je Subotić, a prenela agencija Rojters.

On je dodao da je njegov tim izgubio koncentraciju u poslednjih 10 minuta, ali da je na kraju sasvim zasluženo prošao u finale.

Povezana vest:  Kalu potpisao za Lil

-Mi možda nismo najzabavniji tim na svetu, ali ne postoji ekipa gde bih u ovom trenutku voleo da igram. Za ovaj dres se naporno trenira i spremni smo jedni za druge da izginemo na terenu. Znali smo da fudbaleri Reala igraju elegantno, imali su više prilika, ali mi smo imali bolje šanse za gol – poručio je Subotić.

Povezana vest:  Junajted, Juventus i PSŽ žele Fernandeša, cena 100 miliona

On je u Borusiju došao iz Majnca 2008. godina i do sada je na 181 utakmici postigao 15 golova.

Borusija će u finalu Lige šampiona, 25. maja na londonskom Vembliju, igrati protiv boljeg iz duela Barselona – Bajern Minhen. Revanš utakmica polufinala igra se večeras od 20.45 sati na Nou Kampu, gde Bajern brani četiri gola prednosti iz prvog meča u Minhenu (4:0).