mihajlovic i tole

Mihajlović: Uvek ću biti uz Karadžića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da će uvek biti uz predsednika nacionalnog saveza (FSS) Tomislava Karadžića i da će ga podržavati do kraja života.
-Zbog međusobnog poštovanja, zbog odnosa koji imamo, ja ću uvek biti uz Toleta. Mada nisam potpisao ugovor s njim, nego sa FSS, do kraja života ću biti za Karadžića – rekao je Mihajlović za sutrašnje izdanje Večernjih novosti.
On je poručio grupi koja navodno priprema Karadžićevu smenu „da ga smene više, ako su toliko uporni“, istakavši da bi ti ljudi „prvo trebalo da gledaju svoje dvorište, da reše svoje probleme, pa onda da gledaju druge“. Selektor državnog tima smatra da će odluka o prvaku Srbije pasti u večitom derbiju ukoliko do tada Partizan ostane na plus dva boda u odnosu na Crvenu zvezdu.
-Zvezda je u psihološkoj prednosti zato što je stigla veliku razliku, ima bolje rezultate u poslednje vreme, ali nisam siguran i da je u boljoj formi. I pored pobeda, nije pružila neke spektakularne partije – ocenio je Mihajlović.
On je potvrdio da ostaje pri stavu da ne poziva Nemanju Matića u nacionalnu selekciju, uprkos tome što igra odlično u dresu Benfike i što su za njega zainteresovani brojni veliki klubovi.
-On je rekao da neće da igra za Srbiju i takav mi nije potreban, pa da se zove Mesi, a ne Matić – naglasio je Mihajlović.

Povezana vest:  Fifa traži od Tajlanda da oslobodi fudbalera