Paul-IncePol Ins: Niko kao Ferguson

Odluka menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona da na kraju sezone ode sa te funkcije izazvala je veliki broj reakcija bivših i sadašnjih igrača koji su složni u oceni da se radi o jednom od najboljih trenera svih vremena.
-Razočaran, šokiran, tužan. Nisam mislio da će danas biti taj dan – napisao je na tviteru legendarni golman Junajteda Piter Šmajhel.
Nekadašnji napadač „crvenih đavola“ Majkl Oven naveo je da mu je teško da poveruje u ovakvu odluku Fergusona.
.Mančester junajted bez Ser Aleksa, pa to, jednostavno, ne deluje normalno. Kakav čovek, velika je stvar što je otišao onako kako je i zamislio – bio je Ovenov komentar na tviteru.
Kapiten gradskog rivala Mančester Sitija Vensan Kompani istakao je da je Ferguson zadužio fudbal.
-Ser Aleks, jedan od najboljih menadžera svih vremena. Posle 26 uspešnih godina u fudbalu, moramo da mu odamo priznanje – napisao je Kompani.
Lepe reči na račun velikog rivala imao je i londonski fudbalski klub Čelsi.
-Želimo sve najbolje Ser Aleksu Fergusonu. Bio je fantastičan protivnik u prethodnih 26 godina – navodi se na zvaničnom Čelsijevom profilu na tviteru.
Bivši fudbaler sredine terena Mančester Junajteda Pol Ins priznao je da je bio šokiran kada je čuo za Fergusonovu odluku.
-To što je on uradio u Junajtedu je zaista neverovatno. Osvojio je toliko trofeja – titule prvaka, Lige šampiona, FA kupove, to više niko neće uspeti da ponovi – zaključio je Ins.

Povezana vest:  Prandeli: Očekujem da uskoro pronađemo životinjski instinkt u sebi