FUDBALSKA-LOPTAMorales ima hematom na mozgu

 

Bivši reprezentativac Meksika, prvotimac meksičkog prvoligaša Santosa Lagune Karlos Morales, na utakmici protiv Hagaresoma dobio je snažan udarac kolenom u glavu i lekari su konstatovali da ima hematom na mozgu.

Predstavnici kluba saopštili su da je posle detaljniog pregleda utvrđeno da je Morales „van životne opasnosti i stabilan“.

Povezana vest:  Nil Lenon novi menadžer ekipe Seltika iz Glazgova

-Pregledom je utvrđeno da je udarac izazvao hematom na mozgu, zbog čega će Morales morati da ostane u bolnici u stanju indukovane kome, kako bi moždane funkcije bile smanjene na minimum i time sprečen dalji rast hematoma – saopšteno je na sajtu kluba.

U prvom poluvremenu utakmice, koje je završeno vođstvom Hagaresa 3:0. Morales je prilikom sudara sa Kristijanom Armasom dobio udarac kolenom u glavu.

Povezana vest:  FS Italije potvrdio: Sedam klubova ostalo bez bodova

Pošto mu je ukazana pomoć na terenu, on se vratio u igru, ali je umesto njega, u drugom poluvremenu zaigrao Osmar Mares.

-Karlos se dobro oseća, stabilan je i svestan. Udarac koji je primio bio je veoma jak, ali nema razloga za paniku. Lekari su, srećom, reagovali na vreme – rekao je predsednik kluba Alehandro Iragori.

Povezana vest:  Poraz Milana na Friuliju