jagodina kup

Krunić: Nismo mnogo pretili, radujemo se zbog trofeja

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da su njegovi fudbaleri zaslužili trofej pobednika Kupa Srbije i da su pobedom u današnjem finalu protiv Vojvodine ostvarili veliki uspeh.
-Nismo mnogo pretili, radujemo se, drago nam je što smo osvojili ovo. Veliki uspeh za igrače, stručni štab, upravu, grad, navijače, mene samog… Kao trener sam osvojio prvi pehar, nikada nisam bio ni blizu, ali dve godine igramo na dobrom nivou i zaslužili smo ovaj trofej – rekao je Krunić televiziji Arena posle utakmice na stadionu Partizana.
Krunić je kazao da se utakmica finala Kupa razlikovala od onih koje je njegova ekipa igrala protiv Vojvodine u prvenstvu.
-U finalu treba imati sreće, dali smo gol, a kada se to desi teško ga primamo. Hvala igračima koji su nam omogućili da osvojimo ovaj trofej. Ova utakmica se razlikovala od prvenstvenih i došlo je vreme da Jagodina pobedi Vojvodinu. Znao sam da će biti teško i da će biti malo golova. To je jedna utakmica, odlučuje jedan detalj i on je odlučio na našu sreću – kazao je Krunić.
Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da je u porazu njegove ekipe u finalu presudila veća koncentracija protivničkih fudbalera.
-Nije samo sreća bila u pitanju, već koncentracija, što je presudilo. Jagodina je znala šta može, dočekala naš poklon i posle toga je bilo teško da im se da gol. Nismo imali izrazite šanse, raspoloženog strelca. Falilo nam je strpljenja, videla se nervoza i strpljivija ekipa je osvojila trofej – rekao je Vignjević.
Na pitanje da li će ostati na klupi Vojvodine, Vignjević je odgovorio:

Povezana vest:  Bajern stao u Hofenhajmu, ubedljivi šampion iz Dortmunda

-Ne znam ništa, videćemo sve u narednim danima.
-Finale nije bilo posebno kvalitetno što se tiče fudbala. Mi smo možda i podlegli pritisku pošto smo bili blagi favoriti. Bez obzira što smo imali posed lopte, nismo bili mirni za završni pas – kazao je trener novosadske ekipe.
Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević rekao je da je finale kao ukleto za njegov klub i da novosadskoj ekipi nije suđeno da osvoji trofej.
-Neverovatno, po ko zna koji put iz greške primamo gol. Istorijska utakmica, a kao da je to ukleto za Vojvodinu, šesto izgubljeno finale, nešto nam se ne da… Teško mi je… Znamo da u Kupu nema favorita, prošle godine smo to osetili, ove godine još teže. Kao da nije suđeno da Vojvodina osvoji trofej – kazao je Vulićević.

Povezana vest:  Ronaldo: Tužan sam zbog Junajteda, ali srećan zbog Reala