Sabina CavlovicKOZMO LICE 2013. JE SABINA ČAVLOVIĆ

Mladoj Lipovljanki Sabini Čavlović najveća hrvatska drogerija KOZMO ostvarila je lude snove i otvorila vrata glamuroznog sveta modela. Upravo je ona odabrana između 4000 devojaka koje su se prijavile na nagradni konkurs preko Kozmo facebook stranice Postani Kozmo lice.
-Jako sam uzbuđena i neizmerno srećna što su baš mene odabrali. Kada sam čula da se prijavio toliki broj devojaka nisam se nadala pobedi. Hvala svima koji su glasali za mene i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobila kao KOZMO zaštitno lice.– izjavila je uzbuđena Sabina Čavlić.
Nakon što je u uži krug odabrano 20 devojaka KOZMO stručni žiri odabrao je lepu brinetu Sabinu. Modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, dizajnerka branda Amarie Anamarija Brkić, manekenka Anita Dujić i najbolji vaterpolista sveta Josip Pavić, nisu imali nimalo lak posao ali slažu se da upravo mlada Lipovljanka zaslužuje biti novo KOZMO lice u narednih šest meseci. Sabina je odabrana kao najljpša i na facebook strani dobivši od fanova drogerije KOZMO također najviše glasova.
Vremena za slavlje nije bilo jer Sabinu čeka i prva modna kampanja. Ovih dana snimljena je naslovnica za KOZMO katalog za mesec maj. Uz vrhunske stručnjake Maybelline i Matrix tima koji su bili zaduženi za make over, te u trendi haljini iz prolećne linije A modnog brenda Amarie, Sabina je opravdala očekivanja i zasjala poput pravog modela.
Sabina je osim snimanja naslovnice osvojila i druge vredne nagrade. Kozmetika Maybelline poklonila joj je make over te vredni paket dekorativne kozmetike. Dizajnersku haljinu Amarie nosiće s radošću, kao i KOZMO nakit, a Sabina je dobila i Ugovor s modnom agencijom Talia iz Zagreba.

Povezana vest:  Održana „Mjau revija" u Delta Cityju

{vsig}KOZMO_LICE_2013{/vsig}