milijas cz rad

Milijaš: Sami smo zaslužili da dočekamo ovakvu utakmicu

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Partizana biti najbitnija do sada jer će verovatno odlučivati o tituli i dodao da su njegovi saigrači sami zaslužili takav meč. 
-Ovo će biti utakmica sezone, definitivno najbitnija do sad. Sami smo zaslužili da dočekamo ovakvu utakmicu koja će verovatno odlučivati prvenstvo. Siguran sam da će svaki moj saigrač dati maksimum kako bismo pobedili – rekao je Milijaš novinarima na stadionu Zvezde. 
Zvezda je tokom prvenstva zaostajala i 11 bodova za Partizanom na tabeli Super lige, ali pred međusobni duel u 28. kolu ima samo dva boda manje. 
-Nisam prestajao da verujem ni kada je bilo minus 11, ali i ako sada pobedimo neće biti gotovo jer imamo dva veoma teška gostovanja do kraja prvenstva. Mislim da smo zaslužili da osvojimo titulu. Naći ćemo načina da odigramo kako je potrebno – kazao je Milijaš. 
On je istakao da je atmosfera u ekipi odlična i da svi jedva čekaju da počne „večiti“ derbi. 
-Atmosfera u ekipi je odlična, ‘večiti’ derbi je najlepša I najteža utakmica za igranje, imamo preveliki motiv i svi jedva čekamo da počne – istakao je Milijaš. 
Kapiten Zvezde je kazao da mu nije bitno da li će postići gol, već da mu je važno samo da njegov tim pobedi. 
-Postigao sam, ali i namestio mnogo golova protiv njih, ali je bitno da ekipa igra dobro, nebitno je da li ću ja dati gol, već samo da Zvezda pobedi – istakao je kapiten crveno-belih. 
On je dodao da ne bi imao ništa protiv da predstojeći „večiti“ derbi bude kao i onaj u prvom delu sezone, kada je Zvezda na svom stadionu pobedila sa 3:2. Na pitanje da li golman Partizana Vladimir Stojković može biti prednost rivala na sutrašnjoj utakmici, Milijaš je kazao da svaki golman ima mane. 
-Dobro ga poznajem, odličan je golman. Svaki golman ima slabu tačku, ali ne bih mu otkrio njegovu, možda mu sutra otkrijem – kazao je Milijaš uz osmeh. 
Zvezda će gostovati Partizanu sutra od 19.30 na stadionu u Humskoj. 

Povezana vest:  Overmars novi tehnički direktor Ajaksa