robben gomez

Roben: Ne mogu da verujem da smo pobedili

Strelac pobedonosnog gola za Bajern u finalu Lige šampiona protiv Borusije Dortmund (2:1), Arjen Roben rekao je večeras da mu je teško da poveruje kako je njegova ekipa postala prvak Evrope.
-Bila je ovo vrlo tesna i ujednačena utakmica. Oba tima su imala šanse. Još se, naravno, nisu slegli utisci, ali vremenom će se i to desiti. U ovom trenutku sam vrlo uzbuđen, još ne mogu da verujem da smo pobedili – rekao je Roben novinarima posle meča na londonskom Vembliju.
Holandski internacionalac je u 89. minutu postigao gol kojim je Bajern peti put u klupskoj istoriji postao evropski šampion.
Kapiten i golman Borusije Roman Vajdenfeler istakao je da je ponosan na sve u klubu.
-Moramo da budemo ponosni, jer smo večeras naterali Bajern da odigra najbolje što ume kako bi stigao do trofeja. Igrali smo dobro, ali jednostavno, nije nam bilo suđeno – naveo je Vajdenfeler.
Sportski direktor Bajerna i nekadašnji istaknuti državni reprezentativac Nemačke Matijas Zamer rekao je da se oseća sjajno posle trijumfa.
-Ne mogu da uporedim ovaj osećaj ni sa čim na svetu. Sve je tu, suze, sreća, olakšanje i pobeda – kazao je uzbuđeni Zamer koji je jedan deo igračke karijere proveo i u Borusiji Dortmund. 

Povezana vest:  Drmić prešao u Bajer iz Leverkuzena