zvezda odlazak

Fudbaleri Zvezde otputovali u Sloveniju na pripreme

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Sloveniju gde će odraditi prvi deo priprema za narednu sezonu. Crveno-beli će u Termama Čatež boraviti do 3. jula i za to vreme odigrati tri kontrolne utakmice.
Prvi susret na programu je 26. juna protiv Krke u Novom Mestu, tri dana kasnije igraće protiv ekipe Domžala, a 2. jula u Krškom formu proveriće snage protiv Iličevca iz Ukrajine.
Beogradski klub potvrdio je danas da će slovenački stručnjak Slaviša Stojanović na klupi zameniti Portugalca Rikarda Sa Pinta.
Stojanović na početku priprema neće moći da računa na napadača Luku Milunovića, koji je zbog lakše povrede ostao u Beogradu i saigračima će se pridružiti 28. juna.
Na pripreme u Sloveniju otputovalo je 30 fudbalera: Bajković, Kirovski, Vesić, Trkulja, Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Žvković, Mladenović, Stojković, Travančić, Đorđević, Luković, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Đuričković, Mirić, Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski i Mihajlović.

Povezana vest:  Dodić najavljuje pobedu protiv Smedereva